Roblox Knowledge Quiz

1) In what year was Roblox originally released?


  • Answer: 2005
 2) What's the name of the creator of Roblox?


  • Answer: David Baszucki

3) Which of the following platforms does NOT support Roblox? 


  • Answer: PS4

4) How many active users does Roblox have per month? 





  • Answer: 100 Million Players

5) How many Roblox items were obtained by players in 2018?





  • Answer: 552 Million Items

6) Roblox was not always called that way, which was its previous name?
  • Answer: Dyna Blocks
7) Which was the first Roblox game to reach 1 billion downloads?


  • Answer: Meepcity
8) What is the name of the currency used in Roblox?


  • Answer: Robux

9) What is the name of the creation engine for Roblox?


  • Answer: Roblox Studio
10) Roblox published a series of videos to help their audience use their
creation engine, what are they called?


  • Answer: Roblox University
11) What's the name of the paid membership to Roblox?


  • Answer: The Builders Club
12) How many different Roblox games were played in 2018?


  • Answer: 34.3 Billion
13) Being a Roblox moderator is one of the biggest titles a player can obtain,how many moderators are there?

  • Answer: 600
14) Roblox is know for its wide variety of games, but just how many games
 are available on Roblox?


  • Answer: 40 Million Games
15) Some people make Roblox their full time job, how much do the top games earn on average?

  • Answer: $100,000
16) There's a school of thought that Roblox is actually highly addicting.
How many game hours were logged in 2018 cumulatively?

  • Answer: 1.2 Billion Game Hours
17) David Baszucki, the founder and CEO of Roblox has a nickname.
 What is it?

  • Answer: Builderman
18) What percentage of all Roblox games are combat games?

  • Answer: 65%
19) Which of the following statements is true?

  • Answer: Roblox partnered with FC Barcelona this year
20) The offical Roblox Twitter account recently surpassed a follower
 milestone. What is it?
  • Answer: 1,000,000 Followers

Answer Quiz Roblox Knowledge Quiz

Post a Comment

0 Comments