Lucky Wheel

             

Q1.Answer this question to get the points on the wheel! Look at the clue cards and tell us in which country would you find these two things?


  • Answer : Australia
Q2.Look at the clues on the cards and find the singer that sang these two songs!


  • Answer : Madonna

Q3.We’ve decided to give you another card. The Blue card. It could be a clue or a false clue. It’s up to you if you want to use it: Which artist are we talking about?


  • Answer : Pablo Picasso
Q4.If you took that last clue, you’re right, it was a useful one! Now look again at the clues on the cards. Which country links both words?


  • Answer : Italy
Q5.What are we referring to here?


  • Answer : Flowers
Q6.The wheel spins again! Look at the clues to figure out which event we are referring to.


  • Answer : Thanksgiving
Q7.Tricky, tricky. The wheel is trying to spin you out. What are these clues referring to?


  • Answer : Anatomy
Q8.Famous monuments! Where are these located?


  • Answer : London
Q9.What do these two words usually relate to?


  • Answer : Witches
Q10.What famous series are we referring to here?


  • Answer :  Lord of the Rings
Q11.What type of fruits are these?


  • Answer : Citrus
Q12.Where do these foods come from?


  • Answer :  Mexico
Q13.In which country would you find these two landmarks?


  • Answer : France
Q14.Both these clues appeared as ?


  • Answer : Comics
Q15.In which city would you find these two places?


  •  Answer : Rome
Q16.Which of these foods contains the most of these two ingredients?


  • Answer : Pomegranates
Q17.What are we referring to here?


  •  Answer : Types of monkeys
Q18.Where do these belong?


  • Answer :  In a chess set
Q19.What do these two people have in common?


  • Answer : Both were assassinated
Q20.What are these species a type of?


  • Answer : Whales
Q21.What are we talking about here?


  • Answer : Pliers
Q22.What are we referring to here?


  • Answer : Breeds of horses
Q23.Where would you find these two cities?


  • Answer :  Brazil
Q24.What types of animals are these?



  • Answer : Mammals
Q25.Look at the clues on the cards to get the points on the wheel! Where would you find these objects?


  • Answer :  Hospital
Q26.Look at the clues on the cards to get your points! What do these signs stand for on the periodic table?
  • Answer : Metal
Q27.Look at the clues on the wheel! There is another Blue clue, but it could also be misleading you. Take it or leave it to answer the question: Who are we talking about here?


  • Answer : Julius Caesar
Q28.Look at the clues on the cards and score points! Which musician/s are we referring to here?



  • Answer : David Bowie
Q29.The wheel lights up again! Check your clues! Which star was in both films?


  • Answer : Winona Ryder

Post a Comment

0 Comments