TEAMFIGHT TACTICS QUIZ


Q 1. WHAT IS THIS GAME GENRE CALLED?
  • Real-Time Strategy
  • Massively Multiplayer Online
  • Role-Playing Game
  • Autobattler
Answer: Autobattler

Q 2. WHAT ARE THEY CALLED?
  • Little Legends
  • Champions
  • NPCs
  • Blank Character
Answer: Little Legends

Q 3. WHAT IS THIS CALLED?
  • Track
  • Map
  • Board
  • Base
Answer:Board

Q 4. WHAT IS THIS SPACE CALLED?
  • Battlefield
  • Stage
  • Bench
  • Inventory
Answer:Bench

Q 5. WHO IS HE?
  • Scarra
  • Pokimane
  • dogdog
  • DisguisedToast
Answer:Scarra

Q 6. WHAT IS THIS CALLED?
  • Carousel
  • Draft
  • Selection
  • Store
Answer:Carousel

Q 7. WHAT DO PLAYERS GAIN?
  • XP and Gold
  • Health
  • Weapons
  • Mana
Answer:XP and Gold

Q 8. WHAT IS THIS CALLED?
  • Lifeline
  • Regeneration
  • Health Bar
  • Power Points
Answer:Health Bar

Q 9. HOW MANY CHAMPIONS ARE THERE?
  • 25
  • 50
  • 75
  • 100
Answer:50

Q 10. HOW MUCH TIME IS GIVEN DURING THE PLANNING STAGE?
  • 30 seconds
  • 40 seconds
  • 50 seconds
  • 1 minute
Answer:30 seconds

Q 11. WHAT CLASSES ARE THEY?
  • Ranger and Blademaster
  • Shapeshifter and Gunslinger
  • Assassin and Sorcerer
  • Brawler and Elementalist
Answer:Assassin and Sorcerer

Q 12. WHAT ARE THEY CALLED?
  • Gold
  • Items
  • Mana
  • Gems
Answer:Items

Q 13. WHAT IS IT CALLED?
  • Shield
  • Tank
  • Magic
  • Armor
Answer:Armor

Q 14. WHAT IS THIS CALLED?
  • Guardian Angel
  • Spear of Shojin
  • Tear of the Goddess
  • Sword of the Divine
Answer:Guardian Angel

Q 15. DO YOU KNOW THE NAME OF THIS ITEM?
  • Spear of Shojin
  • The Bloodthirster
  • Hextech Gunblade
  • Zeke’s Herald
Answer:Zeke’s Herald

Q 16. WHO IS THIS CHAMPION?
  • Ahri
  • Elise
  • Vayne
  • Nidalee
Answer:Elise

Q 17. DO YOU KNOW THIS CHAMPION?
  • Kha’Zix
  • Brand
  • Yorlde
  • Cho’Gath
Answer:Kha’Zix

Q 18. CAN YOU NAME THIS CHAMPION?
  • Miss Fortune
  • Ashe
  • Tristana
  • Poppy
Answer:Tristana

Q 19. WHO IS THIS CHAMPION?
  • Lulu
  • Katarina
  • Lissandra
  • Ashe
Answer:Lissandra

Q 20. DO YOU KNOW WHO THIS CHAMPION IS?
  • Rek’Sai
  • Shyvana
  • Sejuani
  • Kayle
Answer:Rek’Sai

Q 21. WHAT IS THIS PHASE CALLED?
  • Planning phase
  • Round Robin
  • Carousel
  • Combat phase
Answer:Combat phase

Q 22. DO YOU KNOW WHAT THIS IS CALLED?
  • Titanic Hydra
  • Redemption
  • Warmog’s Armor
  • Zephyr
Answer:Redemption

Q 23. WHAT IS THIS ITEM CALLED?
  • Frozen Heart
  • Blade of the Ruined King
  • Force of Nature
  • Frozen Mallet
Answer:Frozen Heart

Q 24. WHO IS THIS CHAMPION?
  • Evelynn
  • Aurelion Sol
  • Leona
  • Morgana
Answer:Morgana

Q 25. CAN YOU NAME THIS ITEM?
  • Ionic Spark
  • Runaan’s Hurricane
  • Force of Nature
  • Seraph’s Embrace
Answer:Runaan’s Hurricane

Post a Comment

0 Comments