WHO'S THAT POKEMON?


Q1.WHO IS THIS POKEMON?
Answer :Venusaur

Q2.CAN YOU NAME THIS POKEMON?
Answer :Charmander
Q3.CAN YOU GUESS THE POKEMON?
Answer :pikachu

Q4.CAN YOU GUESS WHO THIS POKEMON IS?
Answer :Squirtle

Q5.WHO IS THIS POKEMON?
Answer :Snorlax
Q6.CAN YOU NAME THIS POKEMON?
Answer :butterfree

Q7.WHO IS THIS POKEMON?
                                                                     Answer :Weedle
Q8.CAN YOU GUESS THIS POKEMON?
Answer :Beedrill

Q9.WHO IS THIS POKEMON?
Answer :Spearow

Q10.CAN YOU NAME THIS POKEMON?
Answer :Arbok

Q11.WHO IS THIS POKEMON?
Answer :Clefairy

Q12.CAN YOU GUESS WHO THIS POKEMON IS?
Answer :Ninetales
Q13.CAN YOU GUESS THE POKEMON?
Answer :Parasect
Q14.WHO IS THIS POKEMON?
Answer :Meowth

Q15.CAN YOU GUESS THE POKEMON?
Answer :Primeape

Q16.WHO IS THIS POKEMON?
Answer :Abra

Q17.WHO IS THIS POKEMON?
Answer :Slowbro

Q18.CAN YOU NAME THIS POKEMON?
Answer :Cloyster

Q19.CAN YOU GUESS THE POKEMON?
Answer :Kingler
Q20.WHO IS THIS POKEMON?
Answer :Seaking

Post a Comment

0 Comments