AFK Arena Quiz Answers | Be Quizzed

 

Q1. AS OF 2021, HOW MANY FACTIONS ARE THERE?
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Right Answer: 7

Q2. HOW MANY DIFFERENT CLASSES OF HEROES ARE THERE?
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Right Answer: 5

Q3. HOW MANY STARS CAN A FULLY ASCENDED HERO ATTAIN?
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Right Answer: 5

Q4. WHAT FACTION IS ROWAN?
  • Lightbearer
  • Mauler
  • Graveborn
  • Wilders
Right Answer: Lightbearer

Q5. WHICH FACTION OF HEROES CAN FUSE WITH ANOTHER HERO TO SHARE THEIR ASCENSION TIER AND LEVEL? 
  • Wilders
  • Lightbearers
  • Celestials
  • Dimensional
Right Answer: Dimensional

Q6. WHAT IS THIS HERO’S NAME?
  • Morael
  • Flora
  • Orthros
  • Talene
Right Answer: Talene

Q7. HOW HIGH CAN A SIGNATURE ITEM GO ON A MAULER HERO?
  • +10
  • +20
  • +30
  • +40
Right Answer: +30

Q8. WHERE CAN HEROES BE RESET, RETIRED, REVERTED OR REPLACED?
  • Library
  • Resonating Crystal
  • The Noble Tavern
  • Rickety Cart
Right Answer: Rickety Cart

Q9. WHAT GAME CURRENCY IS USED AT THE OAK INN?
  • Hero’s Essence
  • Poe Coins
  • Experience
  • Faction Scroll
Right Answer: Poe Coins

Q10. HOW MUCH OF A BONUS DOES HAVING GEAR FACTION MATCHING THE FACTION OF THE HERO HAVE?
  • 20%
  • 25%
  • 30% 
  • 50%
Right Answer: 30%

Q11. WHICH OF THESE CHARACTERS IS A BOSS IN GUILD HUNTS?
  • Grezhul
  • Izold
  • Wrizz
  • Saurus
Right Answer: Wrizz

Q12. WHAT IS THE NAME OF THIS HERO?
  • Lyca
  • Tasi
  • Nara
  • Belinda
Right Answer: Lyca

Q13. HOW OFTEN DOES THE MISTY VALLEY RESET?
  • Every 12 hours
  • Every 24 hours
  • Every week
  • Every month
Right Answer: Every month

Q14. WHAT FACTION IS KREN?
  • Graveborn
  • Mauler
  • Hypogean
  • Dimensional
Right Answer: Mauler

Q15. WHICH HERO’S SIGNATURE ITEM IS THE GOLDEN ROD?
  • Wu Kong
  • Raku
  • Nakoruru
  • Alna
Right Answer: Wu Kong

Q16. WHICH HERO IS KNOWN AS THE FALLEN KING?
  • Torne
  • Lucius
  • Arthur
  • Thoran
Right Answer: Thoran

Q17. WHAT CLASS IS BRUTUS?
  • Warrior
  • Ranger
  • Tank
  • Mage
Right Answer: Tank

Q18. WHAT IS THE NAME OF THIS HERO?
  • Granit
  • Leofric
  • Zaphrael
  • Morael 
Right Answer: Leofric

Q19. WHAT IS THE NAME OF THE BARTENDER AT THE NOBLE TAVERN?
  • Sally
  • Rachel
  • Dolly
  • Tina
Right Answer: Dolly

Q20. WHAT FACTION HAS AN ADVANTAGE OVER LIGHTBEARERS?
  • Wilders
  • Maulers
  • Dimensionals
  • Graveborns
Right Answer: Graveborns

Q21. WHAT IS THE MAXIMUM GUILD LEVEL?
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Right Answer: 9

Q22. HOW MANY LABYRINTH TOKENS DOES SHEMIRA COST IN THE LABYRINTH STORE?
  • 25,000
  • 45,000
  • 50,000
  • 75,000
Right Answer: 45,000

Q23. HOW MANY PLAYABLE HYPOGEAN HEROES ARE THERE IN THE GAME?
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Right Answer: 9

Q24. WHAT IS THE NAME OF THIS HERO?
  • Vedan
  • Kelthur
  • Silas
  • Ferael
Right Answer: Silas

Q25. IN THE CHALLENGER STORE, HOW MANY GLADIATOR COINS DOES ATHALIA COST?
  • 100,000
  • 150,000
  • 200,000
  • 250,000
Right Answer: 250,000

Post a Comment

0 Comments